Types

Stove autoliften

autolift

S1

Een afstandsbediening en een autolift. Meer heb je niet nodig om ook in je eigen woning te profiteren van je ondergrondse verdieping. De S1-autolift maakt van je kelder een garage. Het platform, met aangepaste panelen voor extra grip en veiligheidsrubbers, brengt jou en je wagen in een sneltempo op de juiste verdieping. Eenvoudig te bedienen, nog makkelijker om te parkeren.

Maak van je kelder een garage

Eenvoudig parkeren
eenvoudig bedienen

autolift

S2

Niet een, maar twee parkeerplaatsen op dezelfde plek. De S2-autolift is een dubbeldekker. Parkeren doe je op twee niveaus, zonder extra oppervlakte in te palmen.  Zo heb je altijd een vrije parkeerplaats en maak je optimaal gebruik van je ruimte. Die unieke oldtimer stal je veilig ondergronds terwijl je dagelijkse wagen op elk moment beschikbaar is in de bovengrondse garage. Makkelijk zat.

Altijd een veilige parkeerplaats

autolift

S3

Ga undercover. De S3-autolift is zo bescheiden dat je hem niet eens ziet. De outdoor-lift gaat helemaal op in de omgeving en verschijnt enkel wanneer jij het wil. Het bovenste platform maakt onzichtbaar deel uit van je oprit, volledig afgewerkt met bijhorende kasseien of mooi afgewerkt als onderdeel van je gazon. Een duw op de knop verraadt het geheim onderaan. De lift verschijnt als een fata morgana uit de grond. Uitrijden en klaar is Kees.

Onzichtbaar
en toch bij de hand

autolift

S4

Op maat van appartementen en publieke ruimtes: in dertig seconden brengt de S4-autolift elke wagen en passagier naar de ondergrondse parking. En terug. Voor eenvoudig en veilig gebruik bestaat de lift uit een verlichte kooi in een afgesloten koker. Verkeerslichten vertellen je precies wanneer de lift vrij is en je wagen juist is gepositioneerd. Met dank aan de vier lichtstralen die elke beweging detecteren. Je gemeenschappelijke autolift is uitgerust met drukknoppen, een codeklavier en/of een persoonlijke afstandsbediening. De compacte autolift levert extra parkeerruimte op in gemeenschappelijke ondergrondse garages.

een autolift voor iedereen

Draaiplateau

360° vrijheid

Onmogelijke bochten zijn verleden tijd. Rij op het plateau, kies een kant en laat je draaien. Geniet van 360 graden vrijheid en de gemakzucht van elektrische bediening. Links of rechts: het is slechts een kwestie van het juiste knopje in te drukken. Bovendien heb je de keuze. Maak verloren ruimte bereikbaar met een vrijstaand draaiplateau op je bestaande vloerplaat. Of ga voor een strakke afwerking en een ingewerkt draaiplateau. Het plateau is onzichtbaar en schenkt je maximale bewegingsvrijheid en esthetiek.